Social media

over onze merken, evenementen en meer !


We zijn zo dol op de Dune Buggy Bandanna die Matt Loomis voor PAUL ontwierp, dat we besloten de waterflessen in al de 5 kleuren op te nemen. € 19,9922oz, BPA-vrij en gemaakt in de VS. Ontwerper Matt Loomis is een absolute legende. Hij illustreert alles, van het prachtige lokale Chico-landschap waar PAUL gevestigd is tot aan epische metalalbumhoezen. Hij draait deep cuts met zijn DJ-crew 24/7 DJ Services en is de beste soort levensgenieter ooit.

We zijn zo dol op de Dune Buggy Bandanna die Matt Loomis voor PAUL ontwierp, dat we besloten de waterflessen in al de 5 kleuren op te nemen.
€ 19,99
22oz, BPA-vrij en gemaakt in de VS.

Ontwerper Matt Loomis is een absolute legende. Hij illustreert alles, van het prachtige lokale Chico-landschap waar PAUL gevestigd is tot aan epische metalalbumhoezen. Hij draait deep cuts met zijn DJ-crew 24/7 DJ Services en is de beste soort levensgenieter ooit.
...

Waarheen de weg ook leidt, de nieuwe Bontrager Aeolus Pro carbon wielen zijn de beste op elk soort wegdek. Dankzij de grote velgbreedte is er alle ruimte voor brede banden. Dat maakt de wielen sterk, snel en uiterst comfortabel! Benieuwd wat een upgrade naar carbon wielen jou kan brengen? Vraag ernaar bij ons in de winkel!

Waarheen de weg ook leidt, de nieuwe Bontrager Aeolus Pro carbon wielen zijn de beste op elk soort wegdek. Dankzij de grote velgbreedte is er alle ruimte voor brede banden. Dat maakt de wielen sterk, snel en uiterst comfortabel!

Benieuwd wat een upgrade naar carbon wielen jou kan brengen? Vraag ernaar bij ons in de winkel!
...

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, gemak en duurzaamheid met de Trek District+. Of je nu kiest voor de traditionele elektrische fiets of deze super deluxe e-bike met riemaandrijving en automatisch schakelen, de District+ biedt het allemaal. Kom naar onze winkel en ervaar het zelf!

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, gemak en duurzaamheid met de Trek District+. Of je nu kiest voor de traditionele elektrische fiets of deze super deluxe e-bike met riemaandrijving en automatisch schakelen, de District+ biedt het allemaal. Kom naar onze winkel en ervaar het zelf! ...

Wahoo! Het avontuur begint vroeg met onze nieuwe Wahoo kindermountainbike van Trek. Gebouwd met dezelfde eigenschappen en kwaliteit als MTB's voor volwassenen, is deze fiets klaar om de jongste rijders op spannende trails te brengen. Een leven lang fietsplezier begint hier!

Wahoo! Het avontuur begint vroeg met onze nieuwe Wahoo kindermountainbike van Trek. Gebouwd met dezelfde eigenschappen en kwaliteit als MTB`s voor volwassenen, is deze fiets klaar om de jongste rijders op spannende trails te brengen. Een leven lang fietsplezier begint hier! ...

De perfecte mix van functionaliteit en stijl - dat is Blendr van Trek! Met Blendr houd je al je essentials georganiseerd, blijf je opvallen tijdens het fietsen en blijf je schoon. Ontdek nu de uitgebreide mogelijkheden met de nieuwe zadeltas en Fendr. Bezoek onze winkel en ervaar Blendr zelf!

De perfecte mix van functionaliteit en stijl - dat is Blendr van Trek! Met Blendr houd je al je essentials georganiseerd, blijf je opvallen tijdens het fietsen en blijf je schoon. Ontdek nu de uitgebreide mogelijkheden met de nieuwe zadeltas en Fendr. Bezoek onze winkel en ervaar Blendr zelf! ...

De zomer lijkt terug en daarom gelden nog steeds de acties van de onze Summer Sale! Volop kortingen en aanbiedingen op onze begeerlijke fietsen en accessoires. Kom langs in de winkel en scoor je deal!Of kijk op onze site www.bikeplanet.nlPagina `COLLECTIE'

De zomer lijkt terug en daarom gelden nog steeds de acties van de onze Summer Sale! Volop kortingen en aanbiedingen op onze begeerlijke fietsen en accessoires. Kom langs in de winkel en scoor je deal!
Of kijk op onze site www.bikeplanet.nl
Pagina `COLLECTIE`
...

Kracht, controle en snelheid komen samen in Trek's nieuwste Supercaliber. Nu in zijn tweede generatie, met aangepaste geometrie en extra veerweg, is hij klaar voor nieuwe uitdagingen. Mis dit topmodel niet in actie op het WK dit weekend en binnenkort ook bij ons in de winkel. 🚵‍♂️🔥

Kracht, controle en snelheid komen samen in Trek`s nieuwste Supercaliber. Nu in zijn tweede generatie, met aangepaste geometrie en extra veerweg, is hij klaar voor nieuwe uitdagingen. Mis dit topmodel niet in actie op het WK dit weekend en binnenkort ook bij ons in de winkel. 🚵‍♂️🔥 ...