When Biking Means More

Dat is Bikeplanet. Het is ons motto. Het verwijst naar ons team, naar onze visie ook en naar onze klanten. Op het moment namelijk dat fietsen net even meer betekent dan gemiddeld, komt Bikeplanet in beeld.

ONZE WINKEL LIGT MIDDEN IN DE BRUISENDE BINNENSTAD VAN HAARLEM

Daar horen wij ook. Te midden van de mensen, de ideeën, de meningen. Elkaar inspirerend, elkaar ondersteunend; wij zijn Haarlem.

BIJ BIKEPLANET VORMEN WIJ EEN COLLECTIEF

Hier zijn onze kennis, vakmanschap en ideeën de basis voor het beklijvende`When Biking Means More’. Op deze manier faciliteren wij jouw wensen op twee wielen. En dat rolt, dat rolt goed, dat rolt tot ver voorbij de horizon.

WIJ ZIJN LIEFHEBBERS, VAKMANNEN EN OPEN VAN GEEST

Onze gerichtheid op fietsen is oorspronkelijk. Niet alleen omdat het ons werk is maar vooral omdat het bij ons hoort. Door wat wij doen weten wij. Wij zijn specialisten vanuit het hart. En met een ziel, want wij vinden de mensen achter de fiets altijd nog belangrijker dan de fiets zelf.

ONS ASSORTIMENT IS VERRASSEND EN ALTIJD VAN GOEDE KWALITEIT

Wij hebben respect voor zowel de stichters, de gevestigde orde, als voor de nieuwkomers en vernieuwers. Wij weten hoe de hazen lopen, wij durven te kiezen voor de nieuwe wind. Wij werken hoe dan ook met merken die net als wij in de business zitten omdat ze van fietsen en fietsers houden.

★ EN DAT ROLT GOED ★

De ‘wijze’ fietsenwinkel in Haarlem