[rev_slider alias="bikeplanet-parallax-slider"][/rev_slider]

Bikeplanet Haarlem

when biking means more liefhebbers, vakmannen en open van geest wij vormen een collectief midden in de bruisende binnenstad verrassend en altijd van goede kwaliteit en dat rolt goed

In de winkel bij Bikeplanet

Welke mountainbike, racefiets, crosshybride, reisfiets of e-bike staat in de fijnste fietsenwinkel van Haarlem

wat gebeurt er bij Bikeplanet

nieuws, trends, blogs en meer

We zijn zo dol op de Dune Buggy Bandanna die Matt Loomis voor PAUL ontwierp, dat we besloten de waterflessen in al de 5 kleuren op te nemen. 
€ 19,99
22oz, BPA-vrij en gemaakt in de VS. 

Ontwerper Matt Loomis is een absolute legende. Hij illustreert alles, van het prachtige lokale Chico-landschap waar PAUL gevestigd is tot aan epische metalalbumhoezen. Hij draait deep cuts met zijn DJ-crew 24/7 DJ Services en is de beste soort levensgenieter ooit.
Waarheen de weg ook leidt, de nieuwe Bontrager Aeolus Pro carbon wielen zijn de beste op elk soort wegdek. Dankzij de grote velgbreedte is er alle ruimte voor brede banden. Dat maakt de wielen sterk, snel en uiterst comfortabel! 

Benieuwd wat een upgrade naar carbon wielen jou kan brengen? Vraag ernaar bij ons in de winkel!
Ontdek de perfecte combinatie van comfort, gemak en duurzaamheid met de Trek District+. Of je nu kiest voor de traditionele elektrische fiets of deze super deluxe e-bike met riemaandrijving en automatisch schakelen, de District+ biedt het allemaal. Kom naar onze winkel en ervaar het zelf!
Wahoo! Het avontuur begint vroeg met onze nieuwe Wahoo kindermountainbike van Trek. Gebouwd met dezelfde eigenschappen en kwaliteit als MTB's voor volwassenen, is deze fiets klaar om de jongste rijders op spannende trails te brengen. Een leven lang fietsplezier begint hier!