Na twee mooie en succesvolle jaren hoofdsponsor te zijn van een plaatselijke wielervereniging, gaat Bikeplanet voor het komende seizoen haar vleugels verder uitspreiden in de regio. De winkel in de Gierstraat sprak de Amsterdammers van WVA zo aan dat een plekje op hun prachtige nieuwe tenue zo geregeld was. De sympathie was wederzijds omdat sommige Planeteers afgelopen jaren al regelmatig het snelle parcours in Sloten bezochten voor een lekker avondje koersen.

Tijdens de doop van het WVA Wielercafé op 12 januari jl. mochten de nieuwe sponsoren de aftrap nemen waaronder ook `El Jefe’ Sebastiaan. Hieronder een klein gedeelte van het verslag van die avond:

“De stemming zat er goed in toen Sebastiaan Haaker van BikePlanet uit Haarlem het woord kreeg. Deze goed geklede en welbespraakte man is waarschijnlijk de enige afgestudeerde filosoof in Nederland die eigenaar van een wielerzaak is. Sebastiaan had een heel mooi filosofisch getint verhaal waarin bleek dat we een heuse relatie met onze fiets hebben die goed onderhouden moet worden. Zijn werknemers zijn dus meer relatietherapeuten die zorgen dat de staat van de fiets in de comfortzone van de berijder moet blijven. Of het hele verhaal zal beklijven bij de aanwezige wielren-boeren is de vraag, maar een bezoekje aan de wielerzaak in hartje Haarlem is zeker de moeite waard. Wie weet welke inzichten je daar opdoet!”

Het begin is er en belooft veel goeds en moois voor het komende wielerseizoen! Bikeplanet heeft er in ieder geval zin in!